УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

⚡️Міська лікарня №3 (КНП ММР "Міська лікарня 3") отримала сучасний хірургічний рентгенівський апарат для урологічного відділення завдяки благодійній допомозі від французької гуманітарної асоціації «Ланцюг Надії».
МЛ3 С дуга благодійна
💬 – Апарат типу С-дуга розрахований як для діагностики патологій, так і для виконання хірургічних втручань, забезпечуючи високу якість зображення, а також визначення характеру, розміру та точної локалізації патологічних утворень безпосередньо в ході операції. При цьому скорочується час виконання навіть складних операцій та мінімізуються ризики для пацієнтів, – розповідає завідувач урологічним відділенням Олег САВЕЛЬЄВ.
👉За словами фахівця, в урологічній операційній нове обладнання будуть використовувати для лікування достатньо широкого спектру захворювань та патологій, в тому числі операцій з приводу сечокам'яної хвороби, видалення пухлин, проведення стентування сечоводу, стентування нирки, корекції нетримання сечі тощо.
💬– Зазвичай це планові операції. Але водночас доводиться працювати і з бойовими травмами, коли допомогу слід надати невідкладно, тому отримане обладнання буде дуже надійним та ефективним в тому числі при ургентних станах, – додає лікар.
👆Від початку року в урологічному відділені лікарні було виконано 147 оперативних втручань, серед них 96 проведено малоінвазивним методом.
🙏Дякуємо благодійникам за підтримку, яка змінює життя людей на краще.💛💙