УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Кт В МЛ3 08.08 2
Медичне обладнання придбано Медичними закупівлями України на замовлення Міністерства охорони здоровʼя.
Загальна вартість КТ складає майже 15 млн грн.
Rомп’ютерна томографія – один з ключових методів діагностики внутрішніх органів і систем шляхом багатошарового сканування рентгенівськими променями.
Сучасна модель КТ сімейства Revolution розрахована на широкий спектр клінічних завдань: від рутинної рентгенодіагностики до дослідження складних травм та кардіологічних захворювань.
Обладнання працює на базі технології штучного інтелекту і забезпечує простоту використання та ефективність роботи, поєднує передові технології томографів нового покоління, включаючи алгоритм інтелектуальної корекції руху коронарних артерій.
Функція реконструкції зображень у режимі реального часу дозволить зосередити увагу виключно на встановленні діагнозу пацієнта. Крім того, завдяки інноваційним технологіям та властивостям обладнання, використовувати КТ можна буде для діагностики пацієнтів з металевими імплантатами.
Проведення досліджень пацієнтам стаціонару та амбулаторним хворим здійснюватиметься на безоплатній основі, виключно за призначенням лікаря з відшкодуванням витрат закладу Національною службою здоров’я України за Програмою медичних гарантій.
Завдяки встановленню такого сучасного медичного обладнання мешканці регіону матимуть можливість отримувати якісну діагностику свого стану та медичну допомогу найвищого рівня.
Наразі комп’ютерний томограф змонтовано у приміщенні приймального відділення лікарні та вже найближчим часом буде проведено роботу з його тестування та введення в експлуатацію, приймати пацієнтів на апараті лікарня зможе після отримання ліцензії на його експлуатацію.
Кт В МЛ3 08.08 3
Кт В МЛ3 08.08 1