УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

на фб

Завершився 2022 рік, який був найважчим в історії незалежності України, але ми довели, що здатні на неймовірні речі, що Українці – великий народ і велична нація.

Перші слова новорічних вітань надсилаємо нашим Збройним Силам України, героїчним захисникам і захисницям, тим, хто боронить наше небо та наші кордони, адже завдяки цим людям ми можемо святкувати прихід Нового року! Щиросердна вдячність вам за мужність, відвагу, самопожертву заради власної країни! Знищуйте ворога та при цьому залишайтеся невразливими, живими і здоровими!

Наші щирі вітання усім працівникам сфери охорони здоров’я, яка стала справжньою опорою національного спротиву та гідно тримає медичний фронт.  Жодного дня за час повномасштабного вторгнення медичні заклади м.Миколаєва не припиняли своєї діяльності, стоячи на сторожі життя та здоров’я українців. Ми не лише не зупинилися, ми згуртувалися, зміцніли, набрали нових обертів, заклали фундамент для подальшого зростання та розвитку.

Щиро вітаємо всіх українців з Новим роком! Бажаємо всіх земних благ, простого людського щастя, надії на світле майбутнє та обійняти у новому році всіх своїх рідних та близьких! Нехай жодні повітряні тривоги, відсутність світла чи тепла не стають на заваді вашим планам. Мирного неба та світлого майбутнього!

І найголовніше бажаємо усім нам переможного Нового року!