УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

гегнератори Брифінг г
13 грудня на базі Головного управління #ДСНС України у Миколаївській області відбувся спільний брифінг із медиками на тему “Правила експлуатації генераторів, газових горілок, альтернативних приладів опалення. Основні небезпеки та ризики.”
Завідувач токсикологічного відділення Міської лікарні швидкої медичної допомоги, Катерина Пісоченко, розповіла про небезпеку чадного газу, який виробляється під час роботи генераторів, окремо зупинилась на випадках, коли громадян доставляли до лікувального закладу через отруєння продуктами горіння та розповіла про наслідки для здоров'я людей після лікування.
Також серед питань, яких торкались спікери стали: різновиди генераторів, принцип їх роботи, норми експлуатації, правила пожежної безпеки під час використання газових горілок тощо.
Закликаємо громадян неухильно дотримуватися правил користування небезпечними приладами. Адже їх ігнорування може коштувати життя вам і вашим рідним!