УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Сьогодні, Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, начальник УОЗ ОВА Максим Безносенко, заступник начальника УОЗ ММР Віктор Фаюк та начальник відділу по охороні материнства та дитинства УОЗ ММР Людмила Чинякова відвідали пологові будинки м. Миколаєва, поспілкувалися з медичним персоналом, привітали жінок з народженням дітей, передали новонародженим миколаївцям вишиванки.
Малюкам вручили їх перші вишиванки за ініціативи Ірини Плахтій та допомогою Благодійнийного фонду "Із янголом на плечі", гуманітарного штабу Світлі Справи та Клубу успішних жінок «Жінки України».
У цьому році свято особливе. Українські матері народжують маленьких українців та українок у час війни. Дітки, маленькі крихітки, які народяться у час війни, одягнуть свою першу вишиту сорочечку, як символ української ідентичності.
За час війни в м. Миколаєві народилось 372 дитини, з них 183 дівчинки та 189 хлопчиків.