УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

01
 
У 2021 році, завдяки підтримці Копитіна Ігора Володимировича депутата Верховної Ради 9-го скликання, КНП ММР «Міська стоматологічна поліклініка» отримала субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів соціально-економічному розвитку у сумі 3187,0 тис.грн.
За кошти субвенції було придбано сучасне медичне обладнання та повністю укомплектована обладнанням стерилізаційна кімната.
На суму 1874 тис.грн. придбано 6 сучасних стоматологічних установок. Одна із них спеціально розроблена для дітей. Її дизайн надає лікарю більшу можливість знайти підхід до дитини і заручитися довірою дитини. Також всі стоматологічні установки оснащені обладнанням, яке надає можливість лікарям працювати за новітніми протоколами відповідно до найкращих сучасних стандартів у сфері охорони здоров'я.
 
 
На суму 677 тис. грн. придбано сучасне обладнання для стерилізаційної кімнати, а саме: 3 автоклава, 2 апарати для пакування, 4 аквадистилятора. Автоклави відносяться до категорії високотехнологічних пристроїв. Режими стерилізації дають можливість провести її за 16 хвилин. Інструменти стерилізуються в індивідуальних крафт-пакетах. Стерильна упаковка розкривається в присутності пацієнта безпосередньо перед початком лікування. Це є запорукою якості і безпеки в наданні медичної допомоги.
 
 
Також придбано діодний лазер для використання у стоматологічній хірургічній практиці загальною сумою 369,5 тис. грн., 2 дефибрилятори з функцією синхронізацііта та комплект стоматологічних меблів.
23 грудня заклад оглянули перший заступник міського голови Віталій Луков, народний депутат України Ігор Копитін, начальниця управління охорони здоров'я Ірина Шамрай.
КНП ММР «Міська стоматологічна поліклініка» укладено договір з НСЗУ за пакетом «Стоматологічна допомога» на 2021, згідно якого надаються безкоштовно стоматологічні послуги, а саме:
- ургентна і планова стоматологічна допомога дітям до 18 років
- ургентна стоматологічна допомога дорослим (гострий біль).
За 11 місяців 2021 року в закладі проліковано 35 800 дітей.