УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Сьогодні, 18 червня, Дмитро Оборонько - директор Миколаївського обласного центру зайнятості, вручив медичним працівникам сертифікати про підвищення кваліфікації за сприяння Миколаївської обласної служби зайнятості. Працівники  КНП ММР Пологовий будинок №1 успішно закінчили навчання по ваучерній програмі «Комп’ютерні технології в медсестринстві».

pic cvalification 1

Завдяки службі зайнятості медичні працівники отримали необхідні комп'ютерні знання по роботі в автоматизованій медичній інформаційній системі з електронною медичною карткою пацієнта, електронним рецептом, електронним медичним записом, електронним направлення та іншим.

pic cvalification 2 pic cvalification 3

Під час заходу Дмитро Оборонько, директор МОСЗ зазначив, що рухаючись у ритмі сьогодення, Миколаївська служба зайнятості використовує  активні програми для одночасного вирішення проблем роботодавця та працівників. «Для нас важливо зберегти існуючі робочі місця та працівникам їхню роботу. Тому видача ваучерів на навчання – дієвий механізм для підтримки професійного потенціалу області, який сприяє закріпленню людини на робочому місці» - зазначив Дмитро Оборонько.

pic cvalification 4 pic cvalification 5