УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Медики м. Миколаєва в особі керівників та медичних працівників закладів охорони здоров’я м. Миколаєва зробили оригінальне привітання до Дня медичного працівника в 2021 році - подарували своїм колегам зворушливу пісню про нелегку, але дуже важливу цілодобову працю.
У кліпі показані всі деталі роботи лікарів: від роботи в машинах швидкої допомоги до процесу в операційних та «ковідних» госпіталях.
З нагоди свята шлемо низький уклін усім працівникам охорони здоров’я за сумлінну та невтомну працю. Ви даруєте людям найдорожче – здоров’я, віру та надію. Нехай сторицею повертається до вас добро, дароване людям. Нехай у ваших домівках завжди панують щастя і мир. Міцного здоров’я, благополуччя і добра вам та родинам!
Композицію виконали медичні працівники закладів охорони здоров’я м. Миколаєва. В основу відеоролика лягли кадри відзняті в лікарнях м. Миколаєва.
Дякуємо за створення надзвичайно чудової пісні команді ТРК МАРТ, авторам слів та музики: Максиму Гризоглазову і Нікіті Горшкову та режисеру-постановнику: Юрію Тазарачеву.