УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

9 липня в Управлінні охорони здоров’я Миколаївської міської ради відбулося засідання координаційної ради з питань боротьби з наркоманією, алкоголізмом, вірусними гепатитами, захворюванням на СНІД та туберкульоз.
Засыдання КР 09.07 1
Засідання пройшло під головуванням заступника міського голови Анатолія Петрова, за участю заступника голови ради, начальника УОЗ ММР Ірини Шамрай, а також членів координаційної ради, представників громадських організацій.
З доповіддю «Тютюнопаління як форма наркотичної залежності» виступив заступник начальника управління охорони здоров’я, головний експерт зі спеціальності «Наркологія» Микола Бережник. Керівник Миколаївської філії громадської спілки «Міжнародна антинаркотична асоціація» Сергій Рябець представив звіт виконаної роботи організації.
Заслухавши доповіді і обговоривши підняті проблеми, у підсумку координаційна рада прийняла відповідні рішення, в тому числі щодо проведення просвітницьких, культурних заходів, всебічного інформування населення про шкоду тютюнопаління для населення та формування нікотинової залежності у курців, а також вирішено активізувати співпрацю громадських організацій з реабілітаційними відділеннями, які працюють на базі міських лікарень, та штатними психологами медичних закладів міста.
Засыдання КР 09.07 2
Засыдання КР 09.07 3