УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Це нагадування кожному про необхідність піклуватися про серце, найвитриваліший м’яз нашого тіла. Від народження і до 70 років воно робить приблизно два з половиною мільярди ударів.
Однак серце також може бути надзвичайно вразливим. Куріння, цукровий діабет, високий рівень холестерину, низький рівень фізичної активності, нездорове харчування, високий рівень стресу, високий кров'яний тиск – все це шкодить нашим серцям.
👉За даними ВООЗ, від серцево-судинних захворювань у світі помирає понад 20,5 мільйонів людей щороку – це більше, ніж з будь-якої іншої причини.
Тож ми закликаємо вас бути уважними до здоров’я серця і за найменших сумнівів звертатися до свого сімейного лікаря🩺 для профілактичного огляду, скринінгових обстежень, при необхідності – направлення до профільних фахівців для дообстеження та лікування.
🔷Нагадуємо, що у міській лікарні № 1 (вул. 2-а Екіпажна, 4) (КНП ММР "Міська лікарня 1", Україна, Миколаїв) в цілодобовому режимі працює відділення ангіографії та ендоваскулярних втручань, де рятують життя пацієнтів із хворобами серця.
👉Це спеціалізоване відділення, що має у своєму складі сучасну діагностично-лікувальну апаратуру, в тому числі ангіографічну систему, та кваліфікованих спеціалістів – інтервенційних кардіологів.
На базі відділення надається допомога хворим з гострим інфарктом міокарда❤️‍🩹 в обсязі коронарографічного обстеження та, за потребою, коронарного стентування. Також здійснюються планові коронарографічні обстеження та коронарні стентування хворим з діагностованою ішемічною хворобою серця або підозрою на неї, хворим що перенесли гострий інфаркт міокарда.
За словами фахівців, вчасно виконана коронарографія дозволяє виявити критичні звуження коронарних судин і в більшості випадків за допомогою коронарного стентування запобігти розвитку гострого інфаркту міокарда. Звернення в перші 3 години від появи симптомів дає можливість провести вчасно діагностику та врятувати життя при інфаркті міокарду.
Персонал відділення працює в режимі 24/7, виконуючи ургентні та планові коронарні втручання.
‼️Додаткову інформацію про медичні послуги, що надаються у відділенні, можна дізнатися за цілодобовим номером телефона: +380737333577
МЛ1 ангіографічне День серця 2024 2
МЛ1 ангіографічне День серця 2024 4
МЛ1 ангіографічне День серця 2024 1
МЛ1 ангіографічне День серця 2024 3