УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

Внслідок ракетного удару рф по місту Миколаєву, який стався 19 липня, разом із житловими будинками була пошкоджена сімейна амбулаторія, що розташована на першому поверсі будівлі.
Зазнали руйнувань більше 20 вікон, двері, фасади, вітражи, були зруйновані деякі стіни та перестінки. Також було пошкоджено медичне обладнання та техніка. Дивом залишились неушкодженими працівники закладу та пацієнти.
Протягом півгодини небайдужі працівники Центру прибули до медичного закладу та перевезли вакцину, медичні препарати, реактиви в іншу сімейну амбулаторію.
Зранку 20 липня медики разом зі своїми сім'ями почали прибирати наслідки руйнувань. Впродовж десяти годин було придбано тонни будівельного сміття, скло та уламки.
Станом на зараз сімейна амбулаторія працює у штатному режимі, надаючи допомогу дітям та дорослим.
Дякуємо голові адміністрації Інгульского району Ганні Ременніковій та господарчим службам міста за вивіз сміття та будівельного матеріалу, а також співробітникам Центру, які оперативно прийшли на допомогу та підготували заклад до подальшої роботи.
Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким усіх загиблих під час ворожої атаки.
Пошкодження 19.07.24 1
Пошкодження 19.07.24 2
Пошкодження 19.07.24 3
Пошкодження 19.07.24 4
Пошкодження 19.07.24 5