УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

tips for vaccine storage 550x308

У зв’язку з підвищенням температури повітря управляння охорони здоров’я Миколаївської міської ради повідомляє, що всі імунобіологічні препарати зберігаються в холодовому обладнанні з дотриманням умов «холодового ланцюга» при t +2 +8С. Під час вимкнення світла дане холодове обладнання зберігає температурний режим +2+8С до 5 діб. Всі заклади охорони здоров’я міста мають резервні джерела живлення, до яких підключене холодове обладнання де зберігаються імунобіологічні препарати. Під час проведення вакцинації в пункті щеплення згідно вимог ВООЗ працівники зберігають вакцину в термосумках в яких також дотримуються вимог холодового ланцюга +2+8С.

Питання зберігання імунобіологічних препаратів знаходиться на постійному контролі керівників закладів охорони здоров’я та управління охорони здоров’я Миколаївської міської ради.

За результатами 6 місяців 2024 року відповідно моніторингу в місті Миколаєві виконаний перспективний план щеплень підлягаючого дитячого населення.

Щеплення в закладах охорони здоров’я підпорядкованих Миколаївській міській раді проводяться відповідно всіх вимог, є безпечними та необхідними для Вашої дитини. Закликаємо всіх батьків захистити себе та  дітей вакцинуючись вчасно!