УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

🏥 Для миколаївської лікарні № 5 придбали мамограф останнього покоління
У Миколаєві навіть під час війни розвивають медичні заклади. Зокрема, оновлюють обладнання наших лікарень. Так, нещодавно за міський кошт придбали новий мамограф. За його допомогою можна швидко і ефективно проводити обстеження молочних залоз. Це дуже важливо для здоров’я жінок.
👉Це обладнання останнього покоління. Його встановили у лікарні № 5, де функціонує кабінет мамографії. Як зазначають медики, апаратів подібного класу в Україні одиниці. І один з них – у Миколаєві.
Такий мамограф дуже зручний у використані. І робить він надзвичайно якісні знімки. Це дає можливість оперативно виявляти патологічні зміни та розмір новоутворень.
Як розповіла лікар рентгенологічного відділення Оксана Юліна, апарат наразі працює у тестовому режимі. Орієнтовно він триватиме місяць.
✅ «Кабінет мамографії користується великою популярністю. Він наразі працює у тестовому режимі за рекомендаціями від виробника. Планується обстеження до 30 жінок кожного дня. Але після того, як завершиться тестовий режим», - розповіла Оксана Юліна.
Відзначимо, що у лікарні № 5 мамографію роблять безкоштовно. На обстеження приймають за попереднім записом.
✅ «Записатися на обстеження можна за телефоном за наявності направлення від сімейного лікаря або лікаря-гінеколога», - зазначила Оксана Юліна.
Аби записатися на діагностику, необхідно звертатися за телефоном:
📞 095 690 95 77