УПРАВЛІННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я ПРАЦЮЄ У РЕЖИМІ ВОЄННОГО СТАНУ, КООРДИНУЄ РОБОТУ ЛІКАРЕНЬ МІСТА ТА НАДАЄ ІНФОРМАЦІЮ НАСЕЛЕННЮ ЩОДО ПОРЯДКУ ТА ПРАВИЛ НАДАННЯ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ

НА САЙТІ, У СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ (FACEBOOK, TELEGRAM), ПУБЛІКУЄТЬСЯ ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО НАДАННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ ПІД ЧАС БОЙОВИХ ДІЙ ТА ОБСТРІЛІВ, ЯКА РЕКОМЕНДОВАНА ДЛЯ ОЗНАЙОМЛЕННЯ

❗️ Через війну, яку розв’язала росія, кількість людей з ампутаціями зростає щодня. Усі вони потребують якісної медичної допомоги, реабілітації та протезування.
Процес відновлення – складний і тривалий. До нього залучена велика кількість спеціалістів: лікарів, фахівців із реабілітації, протезистів та соціальних працівників.
Водночас після такого поранення людина часто розгублена і не знає, що робити далі. Тож разом із міністерством соціальної політики ми підготували матеріал, який допоможе розібратися з тим, яким є маршрут пацієнта з ампутацією.
❗️Важливо пам’ятати! Протезування в Україні — безоплатне. Держава гарантує встановлення якісних протезів, покриває їхнє обслуговування та, за потреби, ремонт. Для отримання якісного протеза не потрібно чекати встановлення інвалідності.
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією 1
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією 5
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією 4
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією 3
МОЗ маошрут пацієнтаз ампутацією 2